ارز دیجیتال اتریوم eteruim | ETH
USDT
تومان
بازار جهانی
اطلاعات بازار بوفالو پی
در حال حاضر
در رتبه
بازار قرار دارد
قیمت روز به تومان
تومانقیمت روز به دلار
USDTدرصد تغییرات روزانه
اتریوم چیست؟
اتریوم یک نوع ارز دیجیتال یا رمزارز است که به عنوان یک وسیله مبادله عمل میکند. اتریوم یکی از محبوبترین ارزهای دیجیتال بازار است و از نظر ارزش بازار در رتبه دوم (پس از بیت کوین) قرار دارد. در این مقاله به این پی خواهیم برد که اتریوم چیست و چگونه کار میکند.
اتریوم متولد شده هشت بنیانگذار خود، اولین بار در سال 2015 شروع به کار کرد. ارز دیجیتال و پلتفرم این شبکه اتریوم نام دارد، اما واحد حساب ان اتر (ETH) نام گرفته است اتریوم پس از بیت کوین دومین ارز پر تراکنش دنیا است.

اتریوم بر روی یک شبکه کامپیوتری غیرمتمرکز و توزیع شده به نام بلاکچین کار میکند که این ارز را مدیریت و ردیابی میکند. رایانههای موجود در شبکه تراکنشها را تأیید میکنند و از صحت دادهها اطمینان مییابند.
این شبکه غیرمتمرکز بخشی از جذابیت اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال است. کاربران میتوانند بدون نیاز به یک واسطه مرکزی مانند بانک، پول مبادله کنند و فقدان بانک مرکزی باعث میشود که ارز تقریباً مستقل باشد. اتریوم همچنین به کاربران این امکان را میدهد تا بهصورت تقریباً ناشناس تراکنش انجام دهند، اگرچه تراکنشها بهصورت عمومی در بلاکچین قابل مشاهده است.
شاید بهتر باشد رمزارز را به عنوان یک توکن در نظر بگیریم که میتواند برای یک هدف خاص که توسط پلتفرم اتریوم فعال شده است خرج شود. به عنوان مثال، ارسال پول یا خرید و فروش کالا، کارکردهایی هستند که توسط اتریوم فعال شدهاند. اما اتریوم میتواند کارهای بسیار بیشتری انجام دهد و همچنین میتواند بستری برای قراردادهای هوشمند و سایر برنامهها باشد.
با عضویت در بوفالو پی در سریع تر زمان با بهترین قیمت شروع به خرید و فروش اتریوم بکنید.
مزایای اتریوم
1. اتریوم دارای تمام مزیت های هر بلاک چین دیگری است. این یلاک چین در برابر هر نوع دخالت طرف سوم، مصون است. یعنی هیچ کدام از اپلیکیشنها توسط هیچ نهاد یا شخصی کنترل نمیشوند.
2. هر بلاک چین براساس یک سری قوانین مورد توافق ایجاد شده است. یعنی برای اعمال هر تغییری، توافق تمام نود ها مورد نیاز است. این قابلیت، جلوی کلاهبرداری، فساد و دخالت بیرونی را میگیرد.
3. اتریوم غیر متمرکز است یعنی: هیچ نقطهای برای شکست وجود ندارد و شبکه اتریوم در برابر هر نوع حمله هکری محافظت شود.
4. اتریوم در مقایسه با رمز ارزهای دیگر به شکل متفاوتی کار میکند. تراکنش¬های اتریوم نیازمند طرفهای ثالث نیستند؛ اتریوم یک بسته خدماتی کامل است.
5. اتریوم یک سیستم قفل شده انحصاری نیست. یعنی کالاها و خدمات دیگر نیز میتوانند در کنار اتریوم رشد کنند. این روند باعث می شود اتریوم به صورت مداوم رشد کند و افراد بیشترجذب سرمایهگذاری در اتریوم شوند.
6. بلاک چین اتریوم به خوبی برنامه ریزی شده است و برای ۳ تا ۵ سال آینده، یک نقشه مشخص دارد که به سرمایهگذاران در درک نحوه توسعه اتریوم کمک میکند.
7. اتریوم یک سیستم باز است که مزیت بزرگی محسوب میشود و هر کسی میتواند از بیرون به این پروژه بپیوندد که توسعه آن را امکان¬پذیر میکند.
معایب اتریوم
1. بزرگترین نقطه منفی اتریوم این است که کارکردهای زیادی دارد همچون ثبت مستقیم، انعقاد قرارداد به صورت هوشمند و بسیاری کارهای دیگر. این گستردگی گرچه باعث پیشرفت اتریوم شده است، ولی ضعف آن نیز محسوب میشود. برخلاف اتریوم، بیت کوین تنها به یک عملکرد خاص و انحصاری اختصاص دارد.
2. به منظور ارتقای پروژهها به یک سطح جدید، اتریوم از مدل اثبات کار به اثبات سهام تغییر خواهد کرد. ایراد کار در این است که نمیتوان سیستم را به سادگی تغییر داد و حین تغییر ممکن است کل سیستم خراب شود و ارزش آن به طور ناگهانی سقوط کند.
3. بسیاری از سرمایهگذاران نمیتوانند در این پروژه مشارکت کنند چون آموزش کافی برای اتریوم وجود ندارد و برای تازه کاران، شروع کار با اتریوم بسیار دشوار است و آنها فقط میتوانند به برخی اطلاعات اولیه دسترسی پیدا کنند.
4. قراردادهای هوشمند موجود در اتریوم برای محافظت در برابر دخالت های بیرونی هستند ولی مفید بودن آنها با هر نوع خطایی در کدها از بین می رود. اگر هر نوع خطایی در کدها رخ دهد، هیچ راهی برای جلوگیری هکر از حمله یا سوءاستفاده از اشتباه وجود ندارد.
5. مشکل دیگر اتریوم مقیاسپذیری آن است؛ یعنی تراکنشها کند هستند. سازمانها نیازمند تعداد تراکنش زیاد هستند و اتریوم فقط میتواند حدود 15 الی 20 تراکنش در ثانیه را پردازش کند. البته نسخههای مختلف و دارای مجوزی از اتریوم وجود دارد که دارای این محدودیت نیست.
6. عدم قطعیت عیب دیگر اتریوم است؛ به این معنا که به شدت در حال توسعه است و در این مسیر ممکن است اختلالهایی به وجود آید.
7. اتریوم با مشکلاتی نظیر قابلیت اشتراک و همکاری، امنیت، ثبات، نظارت و … مواجه است، که تیم توسعه دهنده اتریوم در حال بررسی این مشکلات با اصلاح عمده پروتکل خود هستند.